wellnes_980x108 ||Socialdemokraterna i Vallentuna||

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att ange epost-address nedan!

Vallentuna spelar Veteran-SM i hockey i helgen

Gammal hockeybild Foto: Thinkstock

Att Vallentuna har en stolt tradition inom hockey märks inte minst då föreningen representeras i veteran-SM som spelas i Nynäshamn i helgen. Spelarna är i åldern 35 och uppåt och matcherna spelas i 2 x 20 min rullande tid, förutom de sista två minuterna som går på stopptid. I gruppspelet möter Vallentuna lag som, AIK, Team Finans (ett lag med spelare som arbetar inom finanssektorn) samt ett ersättande lag för Timrå som var tvungna att dra sig ur. I den andra gruppen möts Skarpnäck, Brynäs, Piteå och Nynäshamn. Alla lag går till slutspel, och finalen spelas på söndag.

Veterinären i Vallentuna
Avatar of Uffe Posted by on 28 oktober, 2011. Filed under Ishockey,Senaste Nytt,Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.