travel_980x108 ||

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vallentuna spelar Veteran-SM i hockey i helgen

Gammal hockeybild Foto: Thinkstock

Att Vallentuna har en stolt tradition inom hockey märks inte minst då föreningen representeras i veteran-SM som spelas i Nynäshamn i helgen. Spelarna är i åldern 35 och uppåt och matcherna spelas i 2 x 20 min rullande tid, förutom de sista två minuterna som går på stopptid. I gruppspelet möter Vallentuna lag som, AIK, Team Finans (ett lag med spelare som arbetar inom finanssektorn) samt ett ersättande lag för Timrå som var tvungna att dra sig ur. I den andra gruppen möts Skarpnäck, Brynäs, Piteå och Nynäshamn. Alla lag går till slutspel, och finalen spelas på söndag.

Profile photo of Uffe Posted by on 28 oktober, 2011. Filed under Ishockey,Senaste Nytt,Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.
< Server error!

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500

vallentunafria.se
Sat Aug 29 09:16:07 2015
Apache