travel_980x108 ||

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Speakers corner: Jag litade på dig!

 

Det krävs mycket trygghet för att lita på en människa. Foto: Thinkstock

Vad är det som händer? Varför bedriver inte centern i Vallentuna sin egen politik istället för att blint lyda moderaterna?

Jag växte upp i en bondefamilj på landet och flyttade till ”storstaden” Vallentuna för drygt tio år sedan. Jag har genom min uppväxt alltid fått itutat att centerpartiet är mitt parti och samma värderingar överför jag givetvis på mina barn. Jag har fullt förtroende för vårt parti när det gäller rikspolitiken, men vad händer lokalt i Vallentuna? Jag tror inte att centern på riksnivå är medvetna om att vi har blivit ett parti som är en piga åt moderaterna.

Var är den egna identiteten? Det är fullständigt osannolikt att vi ger all makt till det moderata kommunalrådet. Inom centern vet vi att utbildning är viktigt, ändå vill det lokala centerpartiet att kommunen ska styras av totalt miljöomedvetna politiker som sätter sitt eget byggande främst.

Fy skäms! För min del innebär beslutet att avskaffa kommundirektören att jag kommer att rösta på det vänstra alternativet inom miljöpolitiken. Vill ni inom centern ha tillbaka mitt förtroende bör ni föra er egen politik.

/Anita

Profile photo of Uffe Posted by on 4 april, 2012. Filed under Artiklar,Läsarnas Nyheter,Senaste Nytt,Speakers corner. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

One Response to Speakers corner: Jag litade på dig!

  1. Bengt

    4 april, 2012 at 09:35

    Det är viktigt att komma bort från skala vänster-höger. Som aktiv miljöpartist så ser jag alla möjligheter där vi utvecklar ett bättre miljön tillsammans.

    Det spelar ju ingen roll om vi inte har en miljö och ha någon politik i om vi inte värnar om miljön…